dilluns, 18 de juliol del 2011

Qüestions d'imatge

Mirant el blog d'en Jordi, vaig pensar que potser m'hauria de currar una mica més la presentació d'aquest bloc. Ja sabeu, posar-hi fotos, buscar un fons personalitzat... Però un bloc que es diu "Realitats Alterades" només pot aspirar a tenir un fons que recordés l'efecte dels fàrmacs psicotròpics i/o al·lucinògens. I llavors semblaria el bloc d'un flipat. I, tot i que no aspiro a la lucidesa total, tampoc seria qüestió que la gent es pensés que estic sonat (que ja podria ben bé ser que ho fes). 

De tota manera no podem oblidar que un espai com aquest la imatge compta, i molt. Tot i que l'esperit del bloc és la paraula, no ens enganyem, la imatge també juga un paper important. Afegir una foto o un video, música fins i tot, sempre té el seu què.

Sigui com sigui, em vaig fixar en el fons que havia triat aleatòriament per decorar el fons, i trobo que és força encertat. I ho és perquè mai de la vida viuria en un espai decorat d'aquesta manera. Per a mí, seria com viure en un món irreal, en una realitat alterada.

1 comentari: