dimecres, 29 de juny de 2011

Universos paral·lels

Darrerament, els esdeveniments de la vida m'han portat per camins que mai havia pensat abans. No entraré en detalls, perquè una cosa és publicar el què penses i l'altra despullar-se gratuïtament en públic. I no és aquesta la meva intenció.

Una de les conseqüències d'aquests esdeveniments ha estat una intesificació de la meva afició (potser ja addicció) a mirar sèries des del portàtil. Una d'elles, i de les meves preferides, és Fringe. Si, la fan a TV3, però jo me la miro en versió original que m'agrada més. Els que són seguidors d'aquesta sèrie ja saben que passen tota mena de fenòmens estranys relacionats amb la ciència, entre ells els viatges a un altre univers.

En un episodi els protagonistes viatgen d'un univers a l'altre. Primer descobriment, l'altre univers és com el nostre, però diferent. 


Doncs així és com m'he sentit molts cops últimament: que el món continua sent igual, però per a mí,diferent. Sé que a ningú no li importa, però jo necessitava dir-ho.

1 comentari:

  1. "Sé que a ningú no li importa, però jo necessitava dir-ho".!!! les paraules totes tenen els seus significats per insignificants que semblin . Segur que si parlas hi haurà algú dispossat a escoltar.
    No hauriem de callar, les coses s'han de dir i s'han d'exterioritzar. Les paraules reprimides fant molt mal!!

    ResponElimina